Canet 4 ** 08017 Barcelona ** tel: 932049058 ** avsarria.cat@gmail.com

divendres, 7 de setembre del 2012

Carta a El Periódico (censurada)

Després d’un temps prudencial d’espera lamentem constatar que El Periódico no ens ha publicat la nostra carta de resposta a les manifestacions del regidor de les Corts, Antoni Vives. Per a coneixement general reproduïm a continuació la carta censurada per aquell diari:

Sr.Vives, el Monestir de Pedralbes, és Sarrià

Ens sorprenen molt negativament, i ens molesten, les declaracions del Regidor del Districte de Les Corts, Antoni Vives, sobre el retorn del Monestir de Pedralbes a Sarrià.

Ens sorprèn perquè el senyor Vives, per la seva responsabilitat pública i pel seu origen sarrianenc, ha de saber, i ens consta que ho sap, que el suport a aquesta reivindicació és molt ampli a Sarrià a nivell del veïnatge i des de fa molts anys.

Anys en que la formació política a la qual pertany tant ell, com el Regidor de Sarrià-Sant Gervasi, Joan Puigdollers, van aprofitar nombroses vegades per erosionar, precisament amb el retorn del Monestir a Sarrià, el govern del Districte de torn.

Ens molesta perquè ens sembla inconcebible que, en plena crisi social i de valors, un responsable polític tingui moral per fer servir l'arnada retòrica “moderno-progresista” (“polèmiques absurdes i de campanar”) per amagar el fragant incompliment electoral de CIU i de l’actual alcalde Xavier Trias respecte al cenobi de Pedralbes.

Tal com proposa el senyor Vives, l’Ajuntament pot obrir encara més el Monestir a Barcelona, a Catalunya, al món i a l’Univers. Hi estem totalment  a favor, però la línia divisòria dels districtes cal modificar-la per donar raó a la història, al sentit comú i per complir amb els compromisos electorals.

El Monestir de Pedralbes és Sarrià !!!!

AV de Sarrià
Sarrià, 19 de juliol de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada