Canet 4 ** 08017 Barcelona ** tel: 932049058 ** avsarria.cat@gmail.com

dimecres, 7 de març del 2012

Decepció pel NO retorn de Pedralbes

El passat 23  de novembre la Junta Directiva de l’Associació va tenir una reunió amb el Conseller Frederic Lloveras del grup municipal de CIU per tenir un intercanvi d’opinions sobre la situació de la reivindicació del retorn del Monestir de Pedralbes. El Conseller va reconèixer la tasca reivindicativa de l’AV i va manifestar la voluntat política d’assolir una solució, sense cap cost econòmic, pels volts del 12-2-2012, festivitat de Santa Eulàlia. La Junta li va entregar un dossier on recull totes les gestions i l’argumentari de la defensa del retorn. Va puntualitzar que estava recollint  el material necessari per presentar una resolució a la Casa Gran, que s’havia reunit amb els historiadors: Assumpta Escudero, Jesús Mestre Godes, i Antoni Mañé, i que es volia reunir amb l’AV de Pedralbes.

La Junta Directiva va entendre que, apropant-se el 12-2-2012, era convenient saber com estava la situació, per la qual cosa va demanar entrevista amb el Regidor en Cap i amb el Gerent del Districte. Aquesta es va celebrar el 9-2-2012. Entre d’altres temes, es va preguntar sense dilacions sobre el retorn del Monestir. La resposta, que no ens va sorprendre, va ser que les gestions realitzades per part del Districte havien estat infructuoses, s’havia creat un bloqueig, donada la total oposició del Consell Municipal de Les Corts. Davant aquesta resposta, l’AV va manifestar que seguiria reivindicant en nom de la justícia històrica i que ho demanaríem directament a l’alcalde Xavier Trias, exigint l’acompliment del programa electoral de CIU i del mateix Alcalde.

Des d’aquest Butlletí volem fer, un cop més, una crida participativa a tota la ciutadania del Districte, i molt especialment al poble de Sarrià, per la lluita del retorn del Monestir de Pedralbes.

La Junta Directiva de l’AV no defalleix i està disposada, amb la col·laboració i /o participació de tots vosaltres, a encapçalar noves mobilitzacions i gestions per tal d’aconseguir aquesta justa fita històrica.

La Junta Directiva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada